Haglundin persiljasalaatissa on libanonilaista tunnelmaa - lihapullat päälle

- Lihapulliin saa mausteilla vähän vaihtelua. Laitetaan kuminaa, korianteria ja kanelia, opastaa Carl Haglund (rkp) Huomenta Suomen keittiössä.

Haglund puki essun ylleen vaalitentin tiimellyksessä. Lihapullien kanssa puolustusministeri ja puoluejohtaja valmisti omaa lempiruokaansa, Taboullehia eli libanonilaista persiljasalaattia sekä pinjansiemen-lihapullia.

- Olemme vaimoni kanssa liittyneet ekorinkiin, eli ostamme ruokaa suoraan paikallisilta tuottajilta. Jos haluaa nostaa paikallisruoan merkitystä, se lähtee ihan jokaisesta itsestään, omista valinnoista. Vaihtoehtona voi tietysti mennä lähimarkettiin ja ostaa sieltä espanjalaisia tomaatteja.

- Minusta tuntuu kuitenkin paljon paremmalta maksaa se hinta suoraan alkutuottajalle.

Haglund vakuuttaa, että lähiruoka onkin sydämen asia koko puolueelle.

- Kaikki RKP:n valtuutetut yrittävät suosia lähiruokaa.

(MTV3)

Katso puolustusministeri Carl Haglundin vierailu Makuja-keittiössä: (Huomenta Suomi 12.10.2012)

Lue myös:

    Uusimmat