Mainos

Haglund: Stubb on ideologisesti lähellä

RKP:n puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglund pitää kokoomuksen tuoretta puheenjohtajavalintaa mieluisana. Alexander Stubb on Haglundille hyvä yhteistyökumppani ja hyvä ystävä.  

Haglundin mielestä ensi viikolla käytävistä minihallitusneuvotteluista on tulossa mielenkiintoiset. Hänen mukaansa niistä ei kuitenkaan tarvitse odottaa mullistavia päätöksiä.  

Aiemmin julkisuudessa ollutta perintöveroselvitystä lukuun ottamatta Haglund ei halua kertoa RKP:n tavoitteita tarkemmin. Haglund on ehdottanut perintöveron tilalle Ruotsin mallia, jossa perinnöstä maksetaan veroa vasta sitten, kun se myydään.  

– Moni asia on semmoinen, johon uusi pääministeri ideologisesti yhtyy. Kaikki pitää kuitenkin saada mukaan yhteiseen pöytään. Meillä on ollut tapana hallituksen sisällä sopia asioista yhdessä.  

Haglund muistuttaa, että alkuperäisessä hallitusohjelmassa on vielä tekemättömiä asioita. Esimerkiksi rakenneuudistuksessa on vielä tekemistä.  

– Hallituksella on erittäin paljon töitä jo niiden aikaisempien päätösten kanssa, joita on nyt toimeenpantava, hän jatkaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.