Hae mukaan Koko Suomi leipoo -ohjelmaan!

Oletko kotikulmiesi kovin leipuri? Nyt on aika tehdä haaveista totta ja hakea mukaan Koko Suomi leipoo- ohjelman uudelle kaudelle kesällä 2020.

Supersuositussa leivontaohjelmassa amatöörileipurit ottavat jälleen mittaa toisistaan ja olosuhteista kun eteen tulee haastavia ja luovuutta herätteleviä tehtäviä.

Tuomarit odottavat saavansa eteensä toinen toistaan huikeampia leivonnaisia ja antavat tälläkin kertaa ammattitaidon puhua. Jos siis keittiöhommat kutkuttaa ja haluat päästä näyttämään osaamistasi, hae mukaan!

Hae ohjelmaan mukaan alla olevalla lomakkeella.


Tuotantoyhtiön päivitetyn tietosuojaselosteen löydät täältä. Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. 

Ohjelman tuottaa MTV:lle Warner Bros. International Television Production Finland Oy. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja