Mainos

Hackman alkuvuonna tappiolla

Hackmangroupin liiketulos oli alkuvuonna 0,1 miljoonaa euroa. Viime vuoteen verrattuna tappiota kertyi miljoona euroa. Tulos ennen satunnaiseriä oli yli miljoonaa euroa tappiolla.

Tammi-maaliskuussa liikevaihtoa kertyi 63,8 miljoonaa euroa, kun taas vuotta aiemmin se oli yli neljä miljoonaa suurempi. Hackman-konsernin liikevaihto pieneni 5,2 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan. Tämä johtui siitä, että konserni luopui päätoimialojen ulkopuolisista liiketoiminnoista. Viennin ja ulkomaisten toimintojen osuus liikevaihdosta oli 65,1 prosenttia. Tilauskanta oli 31,4 miljoonaa euroa ollen 2,7 miljoonaa euroa suurempi kuin vuoden 2000 lopussa.

Hackman kertoo osavuosikatsauksessa, että neuvotteluja yhtiön omistaman Hadwacon omistusrakenteen muutoksesta jatketaan. Hadwacon myynti saattaa aiheuttaa jonkin verran lisäkirjauksia satunnaisissa kuluissa.

-Huolimatta maailman talouden tietyistä epävarmuustekijöistä Metoksen ja Designorin parantunut kilpailukyky mahdollistaa positiivisen kehityksen. Rakennemuutoksesta johtuen liikevaihto jää alle edellisvuoden, mutta toiminnan tulos muodostuu paremmaksi, Hackman toteaa osavuosikatsauksessaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.