Habitare 2011: Huonekaluja lapsilta ja designia roskista

Habitare tuo jälleen värit, muodot, materiaalit ja ideat Helsingin Messukeskukseen 14.–18.9. ja tänä vuonna katseltavaa onkin enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä messualue on entistä suurempi.

Tänä vuonna mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi Aira Samulinin senioreille suunnittelema tuoli, lasten piirustusten perusteella suunnitellut huonekalut sekä EcoDesing-näyttelyn ekologiset huonekalut yli sadalta kansainväliseltä huippunimeltä.

Uusi erikoisnäyttely Trash Design puolestaan tuo esiin nuoria suunnittelijoita, jotka ovat suunnitelleet kestävää designia poisheitetyistä esineistä. Messuilta löytyy myös tänä vuonna myös Made in Finland -yhteisalue, joka tuo valokeilaan suomalaisen huonekalun ja huonekaluvalmistuksen. Näyttelyarkkitehtuurin ovat suunnitelleet kalustemuotoilijat Janne Tyynismaa ja Jonas Hakaniemi, ja se toteutetaan yhteistyössä Vallila Interiorin kanssa.

Valo on tärkeässä osassa tämän vuoden Habitare-messuilla, kun valoalan kirkkaimmat tähdet kokoontuvat ValoLight Session -ammattilaiseminaariin. Valo-tapahtuma esittelee julki- ja yleisvalaistusta, koti- ja sisustusvalaistusta, lamppuja ja muita valonlähteitä sekä ulkovalaistusta ja valaisintarvikkeita.

Habitare-messut Helsingin Messukeskuksessa 14.–18.9.2011

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja