Haaveiletko seksistä kodin ulkopuolella? Lue vinkit!

Yksi lomamatkan hyvistä puolista on se, että pääsette kultasi kanssa harrastamaan seksiä muualla kuin tutussa ja turvallisessa makuuhuoneessanne.

Lomaseksi on hyvä tapa irtaantua arjesta. Arkielämän stressit eivät häiritse lemmenhetkiä, kuten eivät myöskään lapset, kotityöt tai työhuolet.

Seksin harrastaminen hotellissa on helppoa, mutta mitä jos vietättekin vapaapäiviä jonkun toisen kotona, esimerkiksi ystävien kesähuvilalla tai isovanhempien maatilalla? Seksi ei ole poissuljettua silloinkaan…

Muista hienotunteisuus

Ota ensiksi selvää, missä heidän makuuhuoneensa on suhteessa teidän makuuhuoneeseenne. Nukkuuko joku toisella puolen käytävää tai jopa seinän takana? Entä kuuluvatko äänet selvästi huoneen ulkopuolelle?

Testaa tilanne pyytämällä miestäsi seisomaan huoneen ulkopuolella, kun itse pidät voihkivia ääniä. Selvitä myös, onko huoneissa yhteinen ilmastointikanava. Äänet kulkeutuvat sen välityksellä helposti huoneesta toiseen.

Ihanteellisin tilanne on, jos teidän huoneenne yhteydessä on oma kylpyhuone. Näin teidän ei tarvitse murehtia seksin aiheuttamista sotkuista ja voitte hypätä suoraan sängystä suihkuun.

Älkää murehtiko liikaa sitä, tajuaako isäntäpariskuntanne teidän harrastavan petipuuhia. Sitä paitsi, teidän romanttisten leikkien kuuleminen voi tartuttaa seksifiiliksen myös heihin!

MTV3/Helmi

Lähde: Thestir.cafemom.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja