Mainos

Häät peruuntuivat - Morsiamen hunnun alla olikin parta

Arabialainen suurlähettiläs syyttää morsiantaan parran piilottelusta niqab-hunnun alla. Järkyttynyt sulhanen sanoo Gulf News -uutissivuilla peruneensa häät välittömästi huomattuaan, että huiviin pukeutuva tuleva vaimo olikin parrakas ja kierosilmäinen. Niqab-huivi peittää kasvot kokonaan ja vain silmät jäävät näkyviin.

Mies syytti Sharia-oikeudessa, että hänen morsiamensa äiti petkutti hänen äitiään näyttämällä kuvia morsiamen sisaresta eikä hänen tulevasta vaimostaan. Gulf Newsin lähteiden mukaan sulhanen oli nähnyt tulevan vaimonsa vain muutamia kertoja. Huntu oli peittänyt naisen parran kaikkien tapaamiskertojen aikana.

Sulhanen syytti, että joka kerran kun he tapasivat, morsian teki parhaansa, jottei joutuisi paljastamaan kasvojaan. Sulhanen istui morsiamen vierellä, kun pariskunta kirjoitti avioliittopaperit. Sulhanen sanoi huomanneensa vaimonsa parran ja kierot silmät haluttuaan suudella tätä.

Haasteessa sulhanen vaati morsianta maksamaan takaisin rahat, jotka hän oli sijoittanut koruihin, vaatteisiin ja lahjoihin.

Oikeudessa morsian pyysi tuomaria hylkäämään syytteet ja vaati, että sulhasen pitää maksaa hänelle elatusapua. Oikeudenkäynnin yhteydessä nainen tutkittiin hormonivajauksen selvittämiseksi, mutta tutkimuksessa todettiin, että mitään hormonaalista häiriötä ei ollut.

Oikeus asetti pariskunnan eron voimaan ja hylkäsi sulhasen vaatimuksen lahjojen palauttamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.