Haas-pomolta tiukka vastaus talliomistajan painavaan lausuntoon – "Se on irrotettu asiayhteydestä"

3:37
Haas-talli Ossi Oikarisen ja Niki Juuselan esittelyssä.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on vastannut omistaja Gene Haasin hiljattain laukomiin sanoihin, joiden mukaan tallin tulevaisuus määräytyy tulosten perusteella.

Tallin omistaja Haas totesi maaliskuussa Autosportille, että tallin tulevaisuus F1:ssä määräytyisi vahvasti alkukauden suoritusten perusteella. Mikäli tulokset eivät ole toivotulla tasolla, saattaisi Haas vetäytyä F1:stä.

Steiner toteaa, että tallin sisällä jokaiseen kisaan suhtaudutaan kuin viimeiseen.

– Lähestyn jokaista kisaa kuin kohtalomme riippuisi siitä. Jokaisessa kisassa teet parhaasi, etkä voi tehdä muuta kuin maksimisuorituksen. Niin me aina teemme, Steiner sanoo Autosportille.

Esimiehensä sanoihin ei Steiner liikaa halua tarttua, mutta italialainen tallipäällikkö uskoo vakaasti, että Haas on yhä omistautunut tallin F1-projektille.

– En ollut paikalla, kun hän sanoi niin, joten en tiedä, mitä se tarkoittaa. Luulen, että se on irrotettu hieman asiayhteydestä, Steiner pohtii.

Steiner ja Haas juttelivat keskenään puhelimessa juuri samaisena päivänä, kun 67-vuotias talliomistaja antoi kommenttinsa.

– Puhuin hänen kanssaan puhelimessa tuona aamuna. Uskon hänen olevan omistautunut. Hän haluaa nähdä, miten meillä menee ja mitä tallissa tapahtuu. Puhuin hänen kanssaan 50 minuuttia. Minusta hän on yhä omistautunut.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.