Mainos

Häämatkalla ollut nainen murhattiin Mauritiuksella – hotellin työntekijöitä pidätetty

Kolme hotellityöntekijää on pidätetty häämatkalla olleen irlantilaisnaisen murhasta Mauritiuksella. 27-vuotias Michaela McAreavey löydettiin kuristettuna huoneestaan viiden tähden Legends-loistohotellista maanantaina.

- Kahta työntekijää epäillään murhasta ja yhtä avunannosta, paikallinen poliisipäällikkö Dhun Rampersad kertoi irlantilaiselle radiokanavalle. Miehet palaavat oikeuden eteen ensi keskiviikkona, jolloin päätetään mahdollisten syytteiden nostamisesta.

Joulukuun lopulla avioituneet Michaela ja John McAreavey olivat menossa syömään hotellin ravintolaan maanantai-iltana, kun nainen päätti hakea jotakin pariskunnan hotellihuoneesta. Kun tuoretta aviovaimoa ei kuulunut takaisin, John McAreavey lähti etsimään häntä ja löysi ruumiin hotellihuoneen kylpyammeesta.

Hotellin tietokoneen osoittamien tietojen mukaan joku avasi kyseisen hotellihuoneen oven vain kaksi minuuttia ennen kuin Michaela McAreavey palasi huoneeseensa.

Murhasta on uutisoitu paljon myös Irlannin ja Ison-Britannian mediassa, sillä Michaela McAreavey oli tunnetun irlantilaisen palloiluvalmentajan Mickey Harten tytär. Hän oli osallistunut myös joihinkin missikilpailuihin.

Mauritiuksen poliisipäällikkö Dhun Rampersad on kuitenkin rauhoitellut asiaa muistuttamassa, että viimeisen kolmen vuoden aikana yksikään murha ei ole jäänyt selvittämättä Intian valtameren paratiisisaarella. Rampersadin mukaan kyseessä on vasta toinen tämänkaltainen tapaus hänen 37 vuotta kestäneen uransa aikana.

Mauritius on suosittu häämatkakohde, jonne myös suomalaiset matkatoimistot järjestävät matkoja. Saarella vierailee vuosittain lähes miljoona turistia.

(MTV3 - AFP - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.