Mainos

Häälahjoja julkkistyyliin

Hääjuhlat ovella, ideat lopussa ja lähikaupan lahjalistavalikoima ei inspiroi? Toivo lahjoja Charlesin ja Dianan tai Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin tyyliin!

Myös maailmantähdillä on tarpeensa. Siinä missä tavallinen tallaaja toivoo häälahjaksi astianpesukonetta tai pyyhesettiä, kuninkaalliset haikailevat timanttikoristeisten pienoismallien tai oman metsän perään.

Timantteja ja kuponkeja

Vuonna 1999 avioituneet Victoria ja David Beckham pyysivät häävierailtaan shoppailuapua kuponkien muodossa. Pitäähän kaupoissa saada kierrellä, vaikka hääjuhlat söisivätkin suuren osan säästöistä! He myös ostivat toisilleen häälahjaksi timanttikoruja. Jos oma kukkarosi huutaa apua, älä hätäänny: osta miehellesi hienot kalvosimet.

Walesin edesmennyt prinsessa Dianapuolestaansai häälahjaksi 500 000 puntaa maksaneen veneen. Erikoislaatuisen lahjasta tekee se, että kyse ei ollut huvijahdista vaan timanttikoristeisesta veneen pienoismallista! Jos vieraidenne lahjabudjetti ei veny moisiin purjehdussuorituksiin, kannattaa pitäytyä tavanomaisissa kylpyhuonekalusteissa (ja kumiankassa).

Puutarha reheväksi

Stella McCartney ja Alasdhair Willis toivoivat häävierailtaan puita! Koska parin omilla tiluksilla on kokoa enemmän kuin naapurin mummonmökissä, metsän kasvattaminen olisi ilman häävieraiden tukea tullut kalliiksi. Vaikka sinulla ei olisikaan 1,3 miljoonan punnan kotia kuten McCartneylla ja Willisillä, puutarhakasvien ja -kalusteiden pyytäminen on hyvä idea, vinkkaa Confetti-hääsivusto.

Täydellinen teeastiasto

Wessexin kreivitär Sophienja jaarli Edwardin pippalot ovat tavallisia puutarhakutsuja roimasti hulppeampia. Tämän vuoksi pari pyysikin häävierailtaan apua tulevien seurapiirikemujen kestitsemiseen: lahjalistalta löytyivät muun muassa 26-osainen luuposliininen ateriakokonaisuus, 13 580 puntaa, sekä hopeainen teekannu, 9000 puntaa. Koska teeastiaston täytyy olla kokonainen, hääpari halusi myös kannunsa kanssa sointuvat tarjoilukannut – vain 10 000 puntaa!

Eikö tee mieli materiaa?

Jos et innostu materiasta, seuraa Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasinjalanjälkiä! Pariskunta pyysi tavaran sijaan lahjaksi kylmää käteistä. Koska pari ei itsekään ole aivan varaton, vieraita pyydettiin ohjaamaan lahjavarat hääparin pojan, Dylanin, hyväntekeväisyysrahastoon. Kun täysi-ikäisyys iskee, poika saa lahjoittaa sievoisen summan valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Yorkin herttuatar Fregie puolestaan sai mieheltään Andrewilta häälahjaksi lentotunteja, jotta saisi hankittua lentolupakirjan. Pyytäkää tekin lahjaksi yhteistä actionlomaa tai mielenkiintoista kurssia.

Iskikö inspiraatio? Perusta oma häälahjalista!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Kuvat: Wireimage, Getty Images, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.