Haakon Suomessa: Pahoitteli Mette-Maritin poisjääntiä

Norjan kruununprinssi Haakon kommentoi Suomen-vierailulta poisjääneen puolisonsa, kruununprinsessa Mette-Maritin tunnelmia.

Norjan ruununprinssi Haakon vierailee parhaillaan Suomessa. Presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio ottivat arvovaltaisen vieraan vastaan Mäntyniemessä tiistaina. Päivän aikana Haakon tutustui muun muassa meriteollisuusyhtiö Aker Arcticin toimintaan Helsingin Vuosaaressa. Vierailun yhteydessä kruununprinssi tapasi myös suomalaista mediaa.

– Olen hyvin onnellinen ollessani täällä ja olen odottanut tätä vierailua jo jonkin aikaa. Olen nyt ensimmäistä kertaa Suomessa virallisella vierailulla. Olen toki ollut täällä useita kertoja aiemmin ja on mukavaa olla täällä taas, Haakon kertoi.

Alun perin myös Haakonin puolison, kruununprinsessa Mette-Maritin piti vierailla Suomessa. Mette-Marit joutui kuitenkin perumaan vierailunsa lokakuun alussa kaularangan välilevyn ongelmiensa takia.

– Valitettavasti puolisoni ei päässyt tänne kanssani, sillä hänellä on niskaongelmia (välilevy). Hän on hyvin pahoillaan siitä, ettei päässyt paikalle, mutta joskus elämä on tällaista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat