Hääblogien helmiä: Nyt on aika sovitella ensi kesän hääpukuja!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Stilissima neuvoo ensi kesän morsiamia kiirehtimään!

"Juuri nyt pakkasen paukkuessa kahdenkymmenen asteen jäätävämmällä puolella on sopiva aika käydä sovittelemassa ensi kesän hääpukuja - muistattehan, että jos puvun haluaa tilata eri värisenä, kokoisena tms muilla muutoksilla menee toimituksiin 3-4 kuukautta. Lisäksi pitää ottaa vielä huomioon muokkaamiseen tarvittava aika. Eli jos on ensi kesänä menossa vihille on juuri nyt hyvä aika lähteä sovittelemaan ja selvittelemään omaa morsiustyyliä."

Mistä löytää tyylikkään iltapuvun, jossa on hihat?

"Hihallinen iltapuku on sellainen tuote, jota kysytään todella usein ja joiden kysyntä ja tarjonta ei kohtaa. Ainoastaan aniharvalla valmistajalla on kokoelmissaan kauniita hihallisia iltapukuja - jos niitä nyt ylipäätänsä on tarjolla yhtään. Ja sellaisia iltapukuja, jotka olisi suunniteltu hieman iäkkäämille naisille ilman tätimäisyyttä, on ollut tarjolla varsin vähän."

Pienempi kuin kolme(<3)

Blogisti suunnittelee häitään – ja sortuu shoppailemaan Ikeassa.

"Tällä kertaa kuitenkin vähän villiinnyin. Häihin on enää puolitoista vuotta (Iiiik! Se on ihan lähellä jo! Kahta vuotta ei kehdannut edes sanoa kellekkään eikä mitään voinut tilata. Nyt on suorastaan kiire!), joten jokainen potentiaalinen hääostos on jo hyvä hoitaa. Pitäisi kyllä ehkä päättää ensin muutama "pikku yksityiskohta"… Vieraiden määrä, budjetti, hääpaikka, pöytäasetelma…. Hups. Nojaa! Kun halvalla saa niin sitten ostetaan… Ja myydään huutonetissä."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, Colourbox

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja