Gwyneth Paltrow: Elän kuin 50-luvun kotiäiti

Gwyneth Paltrow viettää onnellista arkea Lontoossa perheensä kanssa kokkaillen. Oscar-voittaja kertoo yrittävänsä elää normaalisti ja paljastaa potevansa vauvakuumetta.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 38, kertoo Daily Mailin haastattelussa rakkaudestaan ruokaan ja perheeseensä.

– Elän perinteisesti 1950-luvun kotiäidin tapaan; teen ruokaa, katson että kaikki syövät ja koti on järjestyksessä. Mielestäni vaimon velvollisuus on huolehtia kodista ja perheestä. Mielestäni vaimon täytyy myös saada itse päättää käykö hän töissä vai ei.

Tähtinäyttelijä itse joutuu usein olemaan poissa lastensa luota, mutta ei näe sitä ongelmana.

– En tunne syyllisyyttä, jos elämäni on tasapainossa. Joulun aikaan olin matkoilla viisi kertaa ja se oli liikaa pojalleni. Hän itkeskeli ja käyttäytyi huonosti. Hän on vielä pieni ja tarvitsee minua.

Paltrow neuvoo äitejä olemaan stressaamatta ruoanlaitosta ja siivoamisesta, tärkeintä on viettää aikaa perheen kanssa.

– Mielestäni vaikka pizzan tilaaminen ja perheen kanssa yhdessä istuminen on hienoa. Sinun ei tarvitse kokata koko ateriaa alusta asti itse. Kun olemme Lontoossa, voin käydä ulkona ystävieni kanssa, mutta istumme aina alas sunnuntai-illalliselle.

Juuri oman keittokirjan julkaissut näyttelijätär paljastaa myös vinkin kiireisille perheenäideille: tee viikonloppuna valmiiksi ruokia. Viikolla niistä on helppo koota itse tehty ateria.

Gwyneth potee vauvakuumetta

Gwyneth Paltrow kertoo, että nähdessään pieniä lapsia, hän alkaa toivoa vauvaa. Näyttelijä kuitenkin pelkää synnytyksenjälkeisen masennuksen uusiutuvan. Hän kertoo tunteneensa itsensä vuosien ajan zombieksi.

– En tiedä jaksanko enää elää ilman unta ja olla masentunut muutaman vuoden.

Paltrow'lla on kuusivuotias tytär Apple ja viisivuotias poika Moses. Lastenhoidossa hän saa tukea mieheltään, Coldplay-laulaja Chris Martinilta, 34.

– Olemme molemmat vanhempia ja teemme kaiken yhdessä. En osaa sanoa olemmeko ankaria: Haluan lapsillani olevan hyvät käytöstavat. Välillä on vaikeaa saada heidät sanomaan edes kiitos.

Näyttelijätär kertoo, etteivät lapset vielä tajua äidin olevan kuuluisa. Paltrow kertoo käyvänsä ruokakaupassa vaikka paparazzit pyörisivät ympärillä ja ihmiset tuijottaisivat.

– Yritän elää niin normaalisti kuin pystyn. En vain kiinnitä siihen huomiota. Elämäni voi olla välillä täysin epätodellista – kuten Oscar-gaalassa esiintyminen. Viime viikolla olin kotona lasten kanssa keittiössä, ja tunsin oloni hyvin tavalliseksi.

Näyttelijätär ei pysty kuvittelemaan erilaista elämää ja miettii millaista arkea eläisi ilman suurta omaisuuttaan.

– Se vaatisi sopeutumista, mutta kunhan pystyisin kokkaamaan hyvää ruokaa ja olla perheeni kanssa, kaikki olisi hyvin.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Celebitchy, Daily Mail, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja