Mainos

Gwen Stefani haukkuu miestään

Gwen Stefanin ja muusikkomies Gavin Rossdalen avioliiton huhutaan olevan kaikkea muuta kuin täydellinen. No Doubtin uudet biisit kielivätkin parin ongelmista, sillä Stefani arvostelee niissä Rossdalea rankasti.

No Doubtin keulakuvana tunnettu laulaja Gwen Stefani ei huhujen mukaan ole säästellyt sanojaan kirjoittaessaan uutta materiaalia bändilleen.

– Monet uusista lauluista kertovat Gavinista ja siitä, minkälainen ääliö hän on. Ne ovat niin negatiivisia, että Gavinin piti lopulta kieltää Gweniä kirjoittamasta enää lauluja hänestä, lähde kertoo.

Stefani on aiemminkin kirjoittanut lauluja entisistä suhteistaan. Suhteesta ex-poikaystävään ja No Doubt -bändikaveriin Tony Kanaliin kertovat muun muassa No Doubt -hitti Don't Speak sekä Stefanin soolobiisi Cool. Myös Rossdalesta Stefani on luritellut aiemminkin, mutta tulevissa biiseissä mies saa kunnolla kyytiä. Miehen harhareissut aviovuoteen ulkopuolelle ovat ainakin osasyy Stefanin kiukkuun.

– Gwen oli vihainen, kun Courtney Love laverteli suhteestaan Gaviniin. Gwen tiesi, että he olivat olleet yhdessä, mutta ei, että se tapahtui juuri ennen heidän häitään. Joissain biiseissä Gavinia haukutaan pettäjäksi, sisäpiiriläinen paljastaa.

Vaikka Stefanin avioliitto onkin kaukana täydellisestä, haluaa tähti vielä kasvattaa perhettään Rossdalen kanssa.

– Gwen on 40-vuotias ja haluaa epätoivoisesti lapsen, lähde kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: x17online.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.