Mainos

Guzenina-Richardson kaahailuistaan: Kertakaikkisen noloa

Kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson on avannut sanaisen arkkunsa itsenäisyyspäivän kaahailustaan. Hän ajoi hurjaa 150 kilometrin ylinopeutta satasen rajoitusalueella.

- Ajoin Hämeenlinnasta kohti Espoota osallistuakseni puhujana itsenäisyyspäivän tilaisuuteen. Olin lähtenyt matkaan liian myöhään ja tästä syystä koetin kuroa aikataulua kiinni ajamalla ylinopeutta. Poliisi pysäytti minut moottoritiellä Nurmijärvellä. Tiellä ei tuolloin ollut muita autoilijoita, Guzenina-Richardson kertaa tapahtumia tiedotteessaan.

- Tilanne on kertakaikkisen nolo. Ihminen on poliisiauton takapenkillä hiljainen ja nöyrä ja tuntee itsensä syystäkin tyhmäksi.

Guzenina-Richardson myöntää syyllistyneensä ylinopeuteen myös aiemmin. Näyttämönä oli samainen Tampere-Helsinki-tie lokakuussa. Tuolloin hän sai sakkotuomion.

- Kansanedustajilta vaaditaan ja tuleekin vaatia kuuliaisuutta lain edessä ja hyvää harkintaa erilaisissa elämäntilanteissa. Harkintani petti, vika on minun. Tyhmyydestä sakotetaan.

Guzenina-Richardson on parhaillaan Thaimaassa lomailemassa. Omien sanojensa mukaan hän ei yritä pakoilla kommentointia tai vastuutaan, vaan kertoo hitaan viestintänsä syyksi huonot puhelinyhteydet toiselle puolen maailmaa.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja