Mainos

Guardian: Turvavyöttömän ja käsiraudoissa olevan Grayn pää iskeytyi poliisiautossa pulttiin

Baltimorelaisen televisiouutisaseman saamien tietojen mukaan pidätyksessä saamiinsa vammoihin kuolleen Freddie Grayn pää iskeytyi poliisiautossa pulttiin.

Uutisasema kertoo tietojensa perustuvan poliisiraporteista saatuihin tietoihin.

ABC-uutisten paikallinen asema kertoi myös, että Freddie Grayn niskasta löytynyt vaurio vastasi poliisiauton pultin muotoa.

Marylandin kuolinsyytutkijan tiedottaja ei suostunut kommentoimaan asiaan, vaan kertoi tutkinnan olevan yhä käynnissä.

Poliisi on myöntänyt, että poliisimaijan takaosaan suljetun Grayn turvavyötä ei laitettu kiinni, vaikka näin kuuluu toimia silloin, kun pidätetty laitetaan käsiraudoissa autoon.

Pidätetyille tiedetään järjestetyn joskus tahallisesti "rajuja kyytejä", joiden tarkoitus on antaa vangin heittelehtiä liikkuvan auton sisällä.

Samalla on paljastunut, että kuljetusmatkalla tehtiin vielä yksi pysähdys, josta ei ollut aiemmin kerrottu. Pysähdys oli tallentunut yksityisen valvontakameran kuviin.

Pysähdyksen tapahtumien odotetaan selventävän tapahtumien kulkua ja sitä, miten Gray sai kuolemaan johtaneet vammansa poliisin huostassa.

Kaiken kaikkiaan auto pysäytettiin kuljetuksen aikana neljä kertaa.

Raporttien tiedot luovutettiin Baltimoren pääsyyttäjä Marilyn Mosbylle ja Mosby ilmoitti tänään, että syytteet taposta nostetaan kuutta poliisia vastaan.

Lue alkuperäinen juttu täältä


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.