Gossip Girl -tähti salaa vauvansa nimen – mies paljastaa erikoisen syyn

Näyttelijäpariskunta haluaa pitää omana ja läheistensä tietona esikoistyttärensä nimen ja tarkan syntymäajan.

Gossip Girl -sarjaa tähdittävä Blake Lively, 27, ja hänen näyttelijämiehensä Ryan Reynolds, 38, toivottivat tervetulleeksi maailmaan vauvan vuodenvaihteessa.

Vauvan syntymä vahvistettiin tammikuun alussa New York Post -sanomalehdelle. Lehden tietojen mukaan vauva syntyi ennen laskettua aikaa, mutta sekä äiti että lapsi voivat molemmat hyvin. 

Superparin tyttären tarkka syntymäaika ja nimi ovat kuitenkin yhä, yli kaksi kuukautta syntymän jälkeen, yhä hämärän peitossa.

Sekä Lively että Reynolds ovat näyttäytyneet julkisuudessa promoamassa elokuviaan, mutta varoneet visusti paljastamasta tietoja vauvastaan. 

Ryan Reynolds paljastaa AP-uutistoimistolle syyn siihen, miksi nimi ja syntymäaika pidetään niin tiukasti salassa.

– Siitä pienestä tytöstä kasvaa vielä teini, joka tulee saamaan selville, että minä möläytin hänen nimensä kansallisessa televisiossa ja saan todennäköisesti maksaa siitä, Reynolds heitti.

Hän vakuutti, että tyttärellä on jo olemassa nimi, mutta mediassa sitä ei tulla kuulemaan.

– Kerron sen kaikille jotka tapaan, joten kyllä se jossain vaiheessa tulee julki, tuore isä kertoi puolestaan David Lettermanin keskusteluohjelmassa. 

Tieto Gossip Girl -tähden raskaudesta tuli julkisuuteen vasta viime lokakuussa, joten se pysyi melko pitkään salassa. Tuolloin Lively kirjoitti blogikirjoituksen, jonka yhteyteen lisäsi kuvan vauvavatsastaan.

Lively ja Reynolds avioituivat vuonna 2012. Lively on puhunut julkisuudessa haaveilevansa suurperheestä.

– Olen aina halunnut ison perheen. Haluaisin vaikka 30 lasta, jos se olisi mahdollista, hän kertoi Allure-lehdelle pian häidensä jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat