Gossip Girl -sarjan oma vaatemallisto markkinoille!

Tulevaisuudessa suosikkisarjan tosifanit voivat sonnustautua mielihahmojensa kanssa samanlaisiin vaatteisiin.

Manhattanin eliitin elämään keskittyvän suositun Gossip Girl -sarjan jaksoissa nähtyä vaatteita saa nyt ostaa kaupoista.

Romeo & Juliet Couture -brändi lanseerasi vastikään yhdessä Warner Bros -elokuvayhtiön kanssa vaatemalliston, jonka tuotteet ovat tuttuja television ruudusta. Vaatteille lienee kova tilaus, sillä sarjan hahmojen yllä nähdyt vaatteet ovat saaneet julkisuudessa valtavasti kehuja.

Sarjassa Serena van der Woodsenia sekä Blair Waldorfia näyttelevät Blake Lively ja Leighton Meester ovat alkuun hahmot, joiden yllä nähtyjä vaatteita tullaan myymään tavaratalojen vaateosastoilla. Mallistoon kuuluu paljon etenkin erilaisia shifonkimekkoja sekä tyylikkäitä villatakkeja.

Vaatteiden hinnat pyörivät 60 ja 150 euron välillä. Alustavasti mallisto otetaan myyntiin muutamassa amerikkalaisketjussa, mutta jää nähtäväksi laajennetaanko suosikkisarjan vaatteiden levikkiä myös muualle maailmaan.

Romeo & Juliet Couture -brändi sekä Warner Bros -elokuvayhtiö on jo nyt suunnitellut laajentavansa Gossip Girl -sarjasta tuttujen vaatteiden valikoimaa. Asuste- ja käsilaukkumallisto on määrä julkaista ensi vuonna.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja