Mainos

Gorgonzola-krostinit

  • 16 ohutta viipaletta vaaleaa leipää
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottua
  • jäävuorisalaattia
  • ½ punaista chiliä pieneksi pilkottuna
  • 1 rkl sultana-rusinoita (liota 10 min lämpimässä vedessä)
  • 2-3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 100 gorgonzolajuustoa
  • koristeluun parmesanjuustoa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja sivele niille öljyä. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Paista uunissa 6 minuuttia, kunnes leivät ovat ruskeita reunoilta mutta vielä pehmeitä keskeltä. Hiero leipiä valkosipulinkynnellä ja siirrä syrjään.

Leikkaa valksipulit ohuiksi siivuiksi. Lämmitä loput öljystä isossa paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja chilit, ruskista. Lisää revitty jäävuorisalaatti ja sekoittele. Hämmennä sekaan rusinat, pinjansiemenet ja viinietikka. Sekoittele ja lämmitä kuumaksi. Levitä gorgonzola paksuksi kerrokseksi krostineille. Lusikoi päälle vihannesseos. Ota juustohöylällä parmesanista lastuja ja koristele.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.