Gordon Ramsayn synkkä vuosi perhe-elämässä: "Tunsin olevani niin avuton"

Tv-kokki Gordon Ramsay tunnetaan tulisesta luonteestaan ja kovasanaisena keittiöhirmuna. Kun kyse on perheestä, on Ramsay hyvin herkkä mies.

Gordon Ramsay on avautunut hänen vaimonsa Tanan kokemasta keskenmenosta aiemmin tänä vuonna. Pari oli myös menettää nuorimman lapsensa Tillyn.

Ramsay kertoo 14-vuotiaan Tillyn ottaneen osaa uintikisaan kovassa merenkäynnissä veljensä Jackin, 16, kanssa. Vanhemmat seurasivat kisaa rannalla. Kun aikaa oli kulunut tunti kymmenen minuuttia, Jack ilmestyi rantaan, mutta sisarta ei näkynyt missään.

Jack syöksyi takaisin veteen etsimään siskoaan, mutta tuloksetta.

– Tunsin oloni niin avuttomaksi ja pelokkaaksi. Katsoin vaimoani ja puhkesimme itkuun. Paniikki iski ja luulimme menettäneemme Tillyn, Gordon Ramsay kertoo Mail-lehdelle.

Pian pelastustoimet aloitettiin ja samaan aikaan Tilly ilmestyikin rannalle. Hän oli päässyt maaliin hetki sitten ja jäänyt leikkimään rantaan iskeviin aaltoihin. Gordon Ramsay puhkesi jälleen kyyneliin silkasta helpotuksesta. 

Ramsay kertoo haastattelussa myös vaimonsa kesällä kokemasta keskenmenosta. Keskenmeno tapahtui vain päiviä sen jälkeen kun Gordon Ramsay oli julkistanut raskauden James Cordenin keskusteluohjelmassa.

– Olimme koko perheen voimin sairaalalla. Se oli kamalaa. Olimme olleet niin innoissamme ja ylpeitä. Sitten iski kamala shokki. Vauvan menettäminen toi meidät kaikki lähemmäs toisiamme.

Gordon Ramsay, 49, ja Tana, 42,  ovat olleet naimisissa 20 vuotta ja heillä on neljä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat