Mainos

Gorbatshoville oma TV-ohjelma

Avoimuuspolitiikan aloittanut Mihail Gorbatshov on nyt jakamassa avoimuuttaan myös mediassa - televisiohaastattelijana. Gorbatshovista tulee m nchenläisen Zolzer Televisionin maailman johtohahmoista kertovan dokumenttiohjelma Secrets of Powerin haastattelija ja päätoimittaja.

Gorbatshovin haastalteltaviksi ovat lupautuneet mm. Palestiinan johtaja Jasser Arafat, paavi Johannes Paavali II, USA:n entinen presidentti George Bush, Saksan entinen ulkomaanministeri Hans-Dietrich Genscher sekä Etelä-Afrikan entinen presidentti Nelson Mandela. Gorbatshov haastattelee vieraitaan paikoissa, jotka viittaavat haastateltavan poliittiseen tai henkilökohtaiseen menneisyyteen.

On jopa suunniteltu, että Gorbatshov lähtisi kalastamaan jokun haastateltavansa kanssa. George Bushilla ja Gorbatshovilla on suunnitelmissa lähteä haastattelun aikana katsomaan pesäpalloa ja syömään texasilaista barbequeruokaa.

-Gorbatshov ei ole David Letterman, mutta hän on todella hauska. Hänellä on lahjoja viihdealalle, sanoo projektin edustaja Hebef Thorsten.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.