Mainos

Googlen ja Samsungin yhteisjulkistus peruttu - syynä Jobsin kuolema?

Hakukonejätti Google ja teknologiayhtiö Samsung ovat yllättäen peruneet ensi tiistaille kaavaillun "Unpacked" -julkistamistilaisuuden. Huhujen mukaan tilaisuudessa oli tarkoitus julkistaa Googlen Android-käyttöjärjestelmän uusin Ice Cream Sandwich -versio sekä Nexus Prime -älypuhelin.

Tiedotteen mukaan "Samsung ja Google ovat päättäneet lykätä uutta tuotejulkistustaan, sillä nyt ei vain ole oikea hetki julkistaa uutta tuotetta". Uusi julkistuspäivämäärä tullaan tiedotteen mukaan ilmoittamaan hiljakkoin.

Brittiläisen The Telegraph -lehden mukaan toistaiseksi ei ole tietoa siitä, liittyykö lykkäys Applen isähahmon Steve Jobsin kuolemaan. Tiedotteen muotoilusta saattaa tällainen käsitys kuitenkin helposti syntyä.

Vielä aiemmin tänään uskottiin, että Android-käyttöjärjestelmän uusin versio ehdittäsiin julkistaa juuri päivää ennen Applen iOS 5 -käyttöjärjestelmän julkistusta.

Venturebeat.com-sivustolla kerrottiin, että julkistus oli vahvistettu Androidin kehittäjien YouTube-kanavalla. Tarjottu linkki johtaa nyt YouTubessa sivulle, jossa todetaan, että "Suora tapahtuma ei ole enää käytettävissä".

Android on älypuhelimien suosituin käyttöjärjestelmä tällä hetkellä. Applen iOS-järjestelmä tulee toisena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.