Mainos

Google-puhelimiin mielenkiintoinen uusi toiminto Yhdysvalloissa: Vastaavat ja soittavat puhelut käyttäjän puolesta

Google julkisti eilen uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -puhelimet ja kertoi samalla uusista ominaisuuksista, jotka tulevat Googlen puhelimiin. Yksi uusi ominaisuus on Call Screen, joka vastaa käyttäjän puolesta puheluihin, jotka tulevat tuntemattomista numeroista. Aluksi toiminto on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Kun käyttäjälle soitetaan hänelle tuntemattomasta numerosta, voi käyttäjä hyödyntää Call Screeniä. Tällöin puhelin vastaa puheluun käyttäjän puolesta ja pyytää soittajaa kertomaan nimensä ja asiansa. Puhelin kuuntelee soittajan vastauksen ja näyttää sen käyttäjälle tekstimuodossa. Tämän jälkeen käyttäjä voi vastata puheluun, lähettää soittajalle viestin tai raportoida puhelun spämmiksi.

Call Screen toimii Pixel 3 -puhelimilla saman tien ja vanhemmat Pixel-puhelimet saavat ominaisuuden ensi kuussa.

Google on myös kertonut, että tämän vuoden I/O-tapahtumassa esitelty Duplex tulee saataville ensi kuun aikana ensimmäisissä kaupungeissa, uutisoi The Verge. Duplex hoitaa tarvittaessa puhelut käyttäjän puhelut ja puhelimen voi käskeä esimerkiksi varaamaan käyttäjälle kampaamoajan tai pöydän ravintolasta.

Tämän vuoden aikana Duplexin pitäisi tulla saataville New Yorkissa, Atlantassa, Phoenixissa ja San Franciscossa. Toistaiseksi ei tiedetä, toimiiko Duplex vain Pixel 3 -puhelimissa vai myös muissa laitteissa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja