Mainos

Golftähti kuoli lentoturmassa

Monet vuodet golfin kärkipelaajiin kuulunut yhdysvaltalainen Payne Stewart kuoli eilen lento-onnettomuudessa. Etelä-Dakotassa Yhdysvalloissa maahan syöksyneessä koneessa saivat surmansa myös neljä muuta koneessa ollutta ihmistä.

Pienkoneonnettomuus

Stewart, joka tunnettiin paitsi taidoistaan golfaajana myös polvihousuistaan ja lippalakistaan, voitti golfin arvoturnauksista kertaalleen Yhdysvaltojen golfammattilaisten liiton mestaruuden vuonna 1989 sekä kahdesti Yhdysvaltojen avoimet vuosina 1991 ja 1999. Kuollessaan Stewart, 42, oli maailmantilastossa kahdeksantena.

Pienkoneonnettomuus

Lear 35 -kone ehti lentää pitkään hallitsemattomasti ennen maahansyöksyä. Kaksi Yhdysvaltain ilmavoimien F-16 -hävittäjää seurasi konetta ja yritti saada siihen yhteyttä, mutta turhaan. Koneessa olleiden ihmisten uskotaan olleen jo tällöin joko kuolleita tai tajuttomia, mikä vahvistamattomien tietojen mukaan olisi johtunut ilmanpaineen laskusta koneessa. Kone oli matkalla Orlandosta Dallasiin. Se putosi maahan Etelä-Dakotassa Aberdeenin kaupungin eteläpuolella ilmeisesti sen jälkeen, kun koneen polttoaine loppui.
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.