Godla ulos, Godla sisään, Godla ulos – KalPan maalivahtirumba herätti ihmetystä

Kuopion KalPan tiistainen pelireissu Lappeenrantaan ei tuonut helpotusta joukkueen tukalaan tilanteeseen.

SaiPa hallitsi ottelun tapahtumia, vaikka KalPan Eetu Luostarinen onnistuikin avausmaalissa pelin seitsemännellä minuutilla.

Ottelun toisessa erässä SaiPa meni jo 4-1-johtoon Ahti Oksasen maalilla. Oksasen osuman jälkeen KalPan slovakialaisvahti Denis Godla vaihdettiin pois maalilta. Vain pari minuuttia myöhemmin Godla palasi maalinsuulle, ja kakkosvahti Jonathan Iilahti luisteli vaihtoon. Seuraavalla pelikatkolla, 14 pelisekuntia myöhemmin, Godla tuli jälleen vaihtoon. Tiettävästi vaihdokset johtuivat siitä, että Iilahden varusteet kaipasivat huoltotoimenpiteitä.

Iilahden maalilletulo herätti hieman KalPan pelaajia. Toisen erän lopussa Tommi Jokinen kavensi tilanteeksi 4-2. Kolmannessa erässä ei kuitenkaan lisämaaleja nähty, joten SaiPa nappasi täyden pistepotin. KalPa on viimeisestä 12 ottelustaan saalistanut vain neljä pistettä.