Mainos

Glo-kuolemasta syytetty vertasi rooliaan Alkon myyjään

Kaikki kolme Glo-hotellin huumekuolemasta syytettyä miestä kiistivät syytteen törkeästä kuolemantuottamuksesta. Syytettyjen mukaan he eivät ole olleet missään tekemisissä kuoleman kanssa eivätkä ole sitä aiheuttaneet.

Kolmea afrikkalaistaustaista miestä syytetään heroiinin toimittamisesta kokaiinina. Heroiinin nuuskaaminen aiheutti 27-vuotiaan miehen myrkytyskuoleman viime joulukuussa.

Lue lisää tapahtumista:

Aiemmin aiheesta:

7.12.2009:

17.12.2009:

17.12.2009:

11.2.2010:

Varatuomari Matti Huunan-Seppälä vertasi oman päämiehensä roolia Alkon myyjään. - Hän voisi kuvitella, muttei mieltää seurauksia. Hän ei ole ollut tekemisissä ostajien kanssa.

- Hän ei voi mieltää, että käyttäjä voisi kuolla tämän aineen ja toisten aineiden yhteisvaikutuksesta.

Mies luuli aineen olevan kokaiinia, eikä kertomansa mukaan tiennyt sitä heroiiniksi. Aineen myynyt mies ei tavannut loppukäyttäjiä, vaan aineet toimitettiin hotelliin välikäsien kautta.

Eri erä?

Kaksi muuta syytettyä kiisti osallisuutensa kokonaan.

- Päämieheni kiistää syytteen, asianajaja Ingrid Heickell totesi.

- Hän ei ole puhunut kenenkään kanssa aineesta, eikä ole kuullut kenenkään puhuvan huumeiden toimittamisesta onnettomuuspaikkaan. Missään kuulemisessa ei kukaan ole kertonut päämieheni osallisuudesta asiaan.

- Päämieheni tapasi aamulla kello 7.30 toisen syytetyn, mutta tuohon aikaan onnettomuuden aiheuttanut aine oli toimitettu käyttäjille, Heickell totesi. - Huomautan vielä, että hotellissa käytetty aine oli 51-54 prosenttista, mutta päämieheni asunnosta takavarikoitu heroiini on ollut 46-47 prosenttista. Kyse on ollut eri erästä.

Varatuomarin Jussi Kaasalaisen viesti oman päämiehensä osalta oli samanlainen. - Hän kiistää syytteen.

Kolmikkoa syytetään myös vammantuottamuksesta, koska huumetta hotellissa käytti myös toinen myrkytyksen saanut mies. Miehet kiistivät myös tämän syytteen.

Kuolleen omaiset vaativat henkisestä kärsimyksestä 10 000 euron korvauksia. Huumetta käyttänyt vaatii 5000 euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.