Glee-tähti Cory Monteithin ja Lea Michelen traaginen rakkaustarina

AVAn suosikkisarja Gleen tähti Cory Monteith menehtyi viime viikonloppuna traagisesti. Tähteä jäi suremaan tyttöystävä Lea Michele. Katso kuvat parin traagisesta rakkaustarinasta.

Glee-sarjassa Finniä ja Rachelia näytelleet nuoret olivat tosielämässä rakastavaisia. Romanssipuheet alkoivat jo vuonna 2010, mutta vielä tuolloin rakastavaiset kielsivät suhteen. Kun Micheleltä kysyttiin Vogue-lehdessä, oliko tämän silloinen poikaystävä Theo Stockman mustasukkainen, kun Michele suuteli sarjassa Monteithia, nainen vastasi että mies on näyttelijä itsekin, joten hän ymmärtää.

Monteith ja Michele virallistivat suhteensa vuonna 2012. Kuvatkin sen paljastavat; pari oli erittäin rakastunut.

Pari oli erottamaton aina näihin päiviin asti. Rakastavaiset matkustivat ja tekivät töitä yhdessä sekä esiintyivät myös julkisuudessa rohkeasti parina. Tänä vuonna Michele kertoi Maria Clarie -lehdessä, ettei edes muista aikaa, jolloin Monteith ei ollut hänen poikaystävänsä.

– Kukaan ei tunne minua paremmin kuin Cory. Kukaan muu ei tiedä paremmin, minkälaista on ollut käydä tätä kaikkea läpi. Hän saa minut tuntemaan, että voin tehdä mitä vaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen olevani hyvin onnellinen ja tasapainoinen. Olen onnellisin tyttö maailmassa, hän sanoi.

Monteithin äkillinen menehtyminen mursi rakastuneen naisen. Michelen tiedottaja on pyytänyt kaikkia kunnioittamaan surevan näyttelijän yksityisyyttä vaikeana aikana.

Monteith siunattiin haudan lepoon lähimpien omaisten läsnä ollessa. Paikalla oli myös surun murtama Michele.

Gleen uusi, 4. kausi alkaa AVAlla la 7.9. klo 20

Lisää aiheesta MTV3 Viihteessä:

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde:buzzfeed.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja