Gisele Bündchenin luksusostos – tähän meni 10 miljoonaa euroa!

Supermalli Gisele Bündchen ja hänen urheilijamiehensä Tom Brady ovat vihdoin saaneet päätökseen asunnonmetsästysprojektinsa. Uusi koti löytyi newyorkilaisesta luksusrakennuksesta.

Brasiliaismalli Gisele Bündchen ja hänen aviomiehensä Tom Brady ovat ostamassa upeaa asuntoa manhattanilaisen One Madison -rakennuksen 47. kerroksesta.

Jo pitkään New Yorkista asuntoa metsästäneet kyyhkyläiset tekevätkin hyvät kaupat. Asunto oli nimittäin alunperin myynnissä 12 miljoonalla eurolla, mutta pariskunta sai tingittyä hinnan 10 miljoonaan euroon. Hinta oli silti hiukan yli budjetin, sillä alunperin avioparin kerrottiin suunnitelleen asuntobudjettinsa 7–9 miljoonan euron välille.

LUE MYÖS:

Parin uudessa kodissa on muun muassa kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta ja avoin olohuone-keittiö-yhdistelmä sekä erillinen ruokailutila.

Bündchenilla ja Bradylla on myös hulppea kartano Yhdysvaltain länsirannikolla, Kalifornian Brentwoodissa. Luksuskartanon pihalla on leikkipuiston parin kahdelle lapselle sekä pieni vallihauta. Huikaisevan kokonaisuuden rakentamiseen meni kolmisen vuotta.

LUE MYÖS:


Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa: Tykkää nyt!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja