Girls Aloud -tähti kiusaamisestaan: Kalliit kengät terapian sijaan

Girls Aloud -tähti Nicola Roberts on kärsinyt pitkään kiusaamisesta. Tähti ei kuitenkaan halunnut alistua kiusaajilleen. Terapiasta hänellä on ristiriitaisia ajatuksia.

Girls Aloud -bändin Nicola Roberts on näyttävä nainen. Punapää on kuitenkin joutunut kuulemaan ikävää kritiikkiä ulkonäöstään. Häntä on muun muassa kutsuttu bändin rumimmaksi jäseneksi. Netissä olevien anonyymien lisäksi tähden ulkonäköä ovat ruotineet laulaja Lily Allen ja dj Chris Moyles.

Tähti ei ole alistunut kiusaajilleen, vaan hän taistelee takaisin. Tähti on muun muassa hankkinut hammaslaminaatit, lisännyt huuliinsa täytettä ja vaihtanut vaatetyyliään. Lisäksi hän on käynyt terapiassa. Istunnot ovat kuitenkin olleet tähdelle ristiriitainen kokemus.

InStyle-lehden haastattelussa Roberts paljastaa, että terapian sijaan nainen valitsi mieluummin uudet Loubotinin kengät.

– Mutta terapia teki minut hyvin syvälliseksi, koska minun piti etsiä syitä sille, miksi asiat tapahtuvat minulle, laulaja kertoo.

Kirjallisuus auttoi Robertsia tehtävässä, kun hän halusi selvittää, kuinka kritiikistä voi selvitä. Robertsin mielestä tutkimusmatka oli tärkeä, sillä nykyään kritiikkiä tulee joka puolelta.

– Olen käyttänyt oppimaani myös muihin tyttöihin, vähän niin kuin kävisimme ryhmäterapiassa, Roberts sanoo.

– Joten jos Sarah (Harding) on tietyllä tuulella tai Kimberley sanoo jotakin tahditonta, otan selvää miksi he käyttäytyvät niin ja sanon tytöille, "näin tapahtui, koska olet nukkunut vain kolme tuntia. Olet väsynyt!" Roberts sanoo.

– Tosin voin olla itsekin aika ärsyttävä aika ajoin, Roberts myöntää.

Tavallisesta tytöstä menestyjäksi

Robertsin matka tavallisesta tytöstä yhden maailman suosituimman tyttöbändin laulajaksi on ollut pitkä. Popstars-formaatin kautta pinnalle päässyt tähti oli alkuaikoina Roberts oli täysin hämillään kaikesta uudesta.

– Muistan kun levy-yhtiö vei meidät ravintolaan ja sanoin, "mitä ihmettä on korianteri. Onko se juustoa?"

– Toisella kerralla, vain vähän sen jälkeen kun olimme voittaneet Popstarsin, auto tuli hakemaan minut taloltani. Se oli Mercedes ja siinä oli navigaattori. Ihmettelin kuljettajalle, että yrittääkö hän väittää, että tietokone osaa kertoa meille kuinka pääsemme perille. En uskonut sitä. Kuljettaja katsoi minua kuin sanoakseen, "voi tyttöparkaa", Roberts muistelee.

Cheryl Cole on sydänystävä

Roberts on ollut aina erityisen läheinen Cheryl Colen kanssa, joka on tunnettu Girls Aloudin lisäksi myös soololaulajana ja tyyli-ikonina.

– Olemme hyvin samanlaisia ihmisiä, meillä on samankaltainen tausta, joten me pystyimme – ja yhä pystymme luottamaan toisiimme. Voi sen sanoa niinkin, että hänkään ei tiennyt aikoinaan, mikä on navigaattori, Robert sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja