Geri Halliwell myöntää lesbosuhteensa

Entinen Spice Girl Geri Halliwell kertoo, että hänellä on ollut lyhyt suhde toisen naisen kanssa, mutta hän kieltää olevansa lesbo. Laulaja, joka on seurustellut poptähti Robbie Williamsin kanssa, kertoo, että pian tämän suhteen jälkeen hän huomasi, ettei hän ole lesbo.

- Minulla oli lyhyt lesbosuhde..., hän sanoo lisäten, että suhde naisen kanssa oli "osa kokeilua". Hän kieltäytyy kertomasta tarkemmin, koska hänellä oli tämä suhde sanoen vain, että se oli joskus 16 ja 30 ikävuoden välillä. - Olin silloin humalassa, lisää Halliwell.

Laulaja kertoo myös, ettei hän seurustele tällä hetkellä. - Haluaisin rakkaussuhteeseen, mutta sen täytyisi olla jonkun kanssa, joka on luotettava ja ystävällinen ja herttainen - ja minun kaltaiseni, hän sanoo.

Halliwell, eli Ginger Spice, kuten hänet tunnettiin, jätti Spice Grilsin vuonna 1998 ilmeisesti katkerien riitojen vuoksi. Spice Girls myi noin 40 miljoonaa albumia ja 25 miljoonaa singleä ympäri maailmaa. Nyt 30-vuotias Halliwell juontaa yhdysvaltalaista televisioshow'ta All American Girl.

Lue myös:

    Uusimmat