Mainos

Gerhard Schröder polkkalevyllä

Saksan liittokansleri Gerhard Schröder on päässyt mukaan hittilevylle. Koomikko Stefan Raab ikuisti polkkahitilleen Schröderin alkoholiaiheisen tokaisun. Kansleri erehtyi pyytämään kesällä nimikirjoitusmetsästäjältä olutta. Lause äänitettiin, ja nyt sen voi kuulla Raabin levyllä.
-Hae minulle olut tai menen lakkoon, Schröder vaatii polkkakappaleella, jonka Raab soittaa jokaisessa tv-show'ssaan.

Laulun kuulijamäärä on noussut tv:n kautta jo miljooniin, minkä lisäksi sen voi ladata Internetistä MP3-muodossa. Kuulijoita tulee yhä lisää, sillä Raab on julkaissut laulun myös singlenä.

Stefan Raab arvioi, että hänen singlensä voi itse asiassa nostaa Schröderin kannatusta demarien perinteisten, työväenluokkaisten äänestäjien keskuudessa. Liittokanslerin on arvioitu kosiskelleen viime aikoina pikemminkin keskiluokkaa.
-Lakkoilua koskeva lause viittaa suoraan siihen, että työmiehellä on oikeus ryhtyä toimintaan etujensa vuoksi, Saksaa tämän vuoden Euroviisuissa edustanut Raab katsoo.

Schröder saa toki korvauksen tokaisunsa käytöstä: Hänelle kertyy tekijänoikeusmaksuja noin markan verran myytyä levyä kohti, ja kappaleen radiosoitosta Schröder kuittaa lähes yhdeksän markkaa jokaiselta soittominuutilta.
(MTV3)

Raabin Schröder-huumoria löydät täältä (saksankielinen)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.