George Clooneyn häähumu jatkui hulppeasti sunnuntaina

Clooneyn häitä juhlitaan Italiassa hulppeasti usean päivän ajan.

Hurmurinäyttelijä George Clooney ja Amal Alamuddin sanoivat tahdon viikonloppuna Italiassa.

Näyttävän parin häitä juhlittiin Venetsiassa viikonloppuna. Varsinainen vihkiminen tapahtui lauantaina, mutta jo perjantaina vieraat kokoontuivat harjoitusillalliselle. Häähumu jatkui näyttävästi myös sunnuntaina.

People-lehti uutisoi hääparin kokoontuneen noin sadan vieraan kanssa juhlaillalliselle vielä sunnuntaina. Belmond-hotellin juhlasali oli koristeltu näyttävästi punaisen sävyihin.  Kauniit maljakot oli koristelut höyhenillä ja omenoilla ja vieraat saivat istua tuolien kauniilla samettityynyillä.

1800-luvun henkeä huokuva ylellinen juhlapaikka sijaitsee vanhan palatsin raunioilla ja se tarjoili Clooneyn illallisvieraille sunnuntaina ylhäiset puitteet sekä upeat näköalat.

Lauantaina parin häitä juhlittiin seitsemän tähden Aman Grand Canale -hotellilla. Hotellirakennus on Venetsian kanaalin varrella sijaitseva tunnelmallinen, yli 400 vuotta vanha palatsi. 

Parin nelipäiväiseksi sanottu häiden juhlinta jatkuu Venetsiassa vielä maanantaina, kun pari vihitään virallisesti Venetsian kaupungintalolla.

Lue myös:

    Uusimmat