George Clooneyn äiti innoissaan poikansa kihlauksesta

Näyttelijä George Clooneyn äiti on vahvistanut poikansa yllättävän kihlauksen.

Maailman seksikkäimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuvan George Clooneyn, 53, on kerrottu kihlanneen yllättäen juristi Amal Alamuddinin, 36. Useat mediat kirjoittivat kihlauksesta viime viikon lopulla, kun Alamuddin oli nähty suuri sormus sormessaan.

Pari ei ole vahvistanut tietoa, mutta vihdoin Georgen ikionnellinen äiti Nina, 74, on vahvistanut kihlausuutisen Daily Mail -lehdelle.

– Voi sanoa, että olen erittäin onnellinen, Amal on ihana tyttö. Pidän hänestä todella paljon. Emme yllättyneet yhtään, kun he kertoivat kihlauksestaan. Emme voisi olla onnellisempia heidän puolestaan, Nina -äiti kommentoi.

Clooneyn kihlattu Amal Alamuddin kuvattuna maaliskuussa 2014. 

Clooneyn äiti on ehtinyt jo tavata poikansa tuoreen kihlatun useaan otteeseen. George toi Amalin ”näytille” noin vuosi sitten ja Georgen äidin mukaan Amal oli samantien sulautunut joukkoon. Ylpeä äiti kuvaileekin paria lämpimin sanoin.

– Älyllisellä tasolla he ovat tasavertaisia. Se on hyvin tärkeää Georgelle. Amalin elämä ei voisi olla kauempana Hollywoodin elämäntyylistä.

Onko Amal yhtään samantyylinen, kun Georgen aiemmat naiset?

– Voi hyvänen aika, ei ollenkaan! Hän on asianajaja, hyvin fiksu nainen ja uransa huipulla.

Myös Alamudinin lakifirma on onnitellut naista kihlauksesta. Korkeassa asemassa oleva ihmisoikeusjuristi Alamuddin edustaa parhaillaan Wikilieaks-oikeudenkäynnissä Julian Assangea.

Lue myös:

    Uusimmat