George Clooney todistamaan Berlusconin seksioikeudenkäynnissä?

Hollywood-näyttelijä George Clooney saattaa todistaa Italian pääministerin Silvio Berlusconin seksioikeudenkäynnissä, tapausta tunteva asianajaja kertoi tiistaina uutistoimisto AFP:lle.

Nimettömänä esiintynyt asianajaja kertoi, että Berlusconin puolustus on kutsunut oikeudenkäyntiin yhteensä 78 todistajaa. Todistajalistalla on Clooneyn lisäksi myös neljä italialaisministeriä sekä useita tunnettuja henkilöitä Italian viihdeteollisuudesta, lähde sanoi. Myös Clooneyn tyttöystävä, italialainen malli ja näyttelijätär Elisabetta Canalis on todistajien listalla.

Berlusconia syytetään seksin ostamisesta alaikäiseltä. Pääministerin epäillään maksaneen seksistä marokkolaissyntyiselle tanssijalle Rubylle, joka oli tapahtumahetkellä vasta 17-vuotias.

Clooneylla ja Canaliksella on huvila Como-järvellä, joka sijaitsee pienen matkan päässä Berlusconin yksityishuvilasta, jossa tämä on järjestänyt väitettyjä seksijuhliaan. Asianajajan mukaan Ruby on kertonut sekä Clooneyn että Canaliksen ottaneen osaa Berlusconin järjestämiin juhliin.

Berlusconin oikeudenkäynnin on määrä alkaa viikon päästä keskiviikkona.

(MTV3 - STT - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat