Mainos

General Motors vie vuokra-autonsa Australiaan – tarjoaa niitä Uber-kuljettajille

General Motorsin Maven-kuljetuspalvelusta laajennettu Maven Gig -palvelu vuokraa autoja eri kuljetussovellusten kuljettajille, joilla ei ole varaa omaan autoon. Palvelu on nyt laajentumassa Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

General Motors laajentaa vuokra-autojen lainaamiseen keskittyvää Maven Gig -ohjelmaansa Australiaan. Autovalmistaja vuokraa valmistamiaan Chevy Bolt -mallisia autoja erilaisissa kuljetuspalveluissa työskenteleville kuljettajille, joilla ei ole varaa omaan autoon.

Australiassa vuokrauspalvelua on testattu Sydneyssä yhteistyössä Uberin kanssa. Uberin kaltaisten kyydityspalveluiden lisäksi Maven Gig -ohjelmassa tarjotaan vuokra-autoja myös paketteja tai ruokaa kuljettaville yrittäjille. Toistaiseksi General Motors kuitenkin keskittyy enimmäkseen liisaamaan autoja Uber-kuljettajille.

Australiassa vuokra-autojen hintatasosta ei ole vielä tietoa, mutta Yhdysvalloissa auton vuokraaminen maksaa Uber-kuljettajalle 229 dollaria viikossa. Maven Gig -palvelu aloitti toimintansa San Diegossa, Yhdysvalloissa maaliskuussa.

Lähde: Engadget


---

0:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.