Mainos

Gene Simmons raivoaa P2P-lataajille: Viedään heidän talonsa

KISS-yhtyeen keulakuva Gene Simmons on kommentoinut netin laitonta musiikkilataamista jyrkin sanoin. Simmons jyrisi Cannesissa järjestetyssä MIPCOM-tapahtumassa, että nousevien viihdetaiteilijoiden tulisi haastaa lataajat ensin oikeuteen ja ajatella vasta myöhemmin.

- Varmistakaa, että yhtyeenne on suojattu, varmistakaa, että tunkeutumisia ei tule. Olkaa käräjöimishaluisia. Haastakaa kaikki - viekää heidän kotinsa ja heidän autonsa! Älkää antako kenenkään ylittää rajojanne, paukutti Simmons.

Simmonsin mukaan musiikkiteollisuus on nukkunut ratissa ja se on ollut voimaton haastamaan oikeuteen "pisamanaamaisia college-nappuloita", jotka lataavat musiikkia. Simmons valittaa, että seurauksena sadat tuhannet ihmiset ovat jääneet ilman töitä eikä teollisuutta enää ole.

Simmonsin puheet musiikkiteollisuuden talouden heikkenemisestä eivät kylläkään koske häntä itseään. Arstechnica verkkosivusto kertoo, että Simmons on ollut Cannesissa promotakseen omaa televisiosarjaansa. KISS yhtyeestä ja televisio-ohjelmasta on saatu pyöräytettyä 3000 oheistuotetta KISS-kondomeista aina KISS-ruumisarkkuihin sekä KISS HD-televisioista KISS-moottoripyöriin.

- No, se on kuin Planeetta KISS. Ai niin, olen jo rekisteröinyt senkin tavaramerkin, unohdin sen, kerskuu Simmons.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.