Mainos

Geenijuuston koevalmistus alkamassa

Maatalouden tutkimuskeskus suunnittelee geenijuuston koevalmistusta Jokioisissa. Jos geenimuunneltujen juustojen koe-erä valmistetaan, se käytetään pääosin laboratoriokokeisiin, kertoo Helsingin Sanomat.

Maatalouden tutkimuskeskus osallistuu juustojen kehittelyllä EU-projektiin, jolla pyritään parantamaan juuston laatua geenitekniikan avulla. Projektin koejuustot valmistetaan nyt Yhdysvalloissa, koska geeniteknisiin kokeisiin on hidasta saada lupa Euroopassa.

EU-komissio antaa todennäköisesti tänään ensimmäisen luvan geenimuunnellun ruoan myyntiin koko unionin alueella. Kyseessä on brittiläinen tomaattisose.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.