Gay Pride -lipun värit vilkkuvat tahattomasti kaikkialla Moskovassa

Venäjän viranomaiset yllätettiin yleisurheilun MM-kisojen yhteydessä täydellisesti. Maassa haluttiin lakaista homopropaganda maton alle, ja sen kieltävä laki hyväksyttiin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Silti kisavieras törmäsi uhmakkaasti näkyvyyttä saaneen Gay Pride -lipun väreihin joka puolella Moskovaa, myös Luzhnikin stadionilta.

Punaisen torin maamerkki, Pyhän Vasilin kirkko. Värit suorastaan hyppäävät silmille. Miten tämä on jäänyt viranomaisilta huomaamatta?

Entäpä Moskovan MM-kisojen tunnus, johon kuvattu on ilmiselvästi seiväshyppääjä Jelena Isinbajeva. Hänet on väritetty kuin Emma Green Tregaron kynnet vielä karsinnassa. Vaikea ymmärtää, miksei Isinbajeva ihastunut Green Tregaron kynsiin.

Kadunvarsien kioskeissa Pringles-purkit loistavat mehevissä väreissä. Lain hyväksynyt ja sitä lujasti puolustanut presidentti Vladimir Putin on piiritetty!

Luzhniki-stadion on kuvauksellisen värikäs - ja mitkä värit! Ne suomalaisministerinkin heiluttamasta lipusta tutut värit.

Miesten keihäänheiton finalistit varmaan naurahtelivat yhden silmäätekevän lipunheilutukselle ja sitä seuranneelle kohulle. He kohtasivat Gay Pride -lipun tunnusvärit jokaisella heittokierroksella. Väline piti valita, eikä telineestä juuri löytynyt vaihtoehtoa homopropagandalle.

(MTV3 – STT)

Lue myös:

    Uusimmat