Game of Thrones -hahmot houkuttelleet lumikylään kymmeniä tuhansia vieraita

2:15

Lapin talvimatkailun kovin sesonki on pian takana. Viime vuonna alan kasvu oli hurjat 13 prosenttia, ja tänä vuonna alku näyttää yhtä lupaavalta.

Tunturi-Lapissa yksi tämän talven suosituimmista kohteista oli Lainion Lumikylä. Lumi- ja jääveistosten aiheena oli tänä talvena tv:n fantasiasarja Game of Thrones.

Lainion Snow Village sijaitsee keskellä ei mitään, Kittilään on matkaa 30 km, Äkäslompoloon 25, päätiellekin viisi kilometriä. Silti lumi- ja jääkylässä on muutaman kuukauden aikana käynyt yli 70 000 vierasta.

Lukuisat lehti- ja tv-jutut maailman suurimmissa välineissä ovat houkutelleet erämaahotelliin uskomattoman kävijävirran niin kotimaisia kuin ulkomaisia vieraita. Lumikylän jäisissä vuoteissa on yöpynyt yli kolme ja puolituhatta vierasta, 99-prosenttisesti ulkomaalaisia.

Sosiaalinen media markkinointikanavana on yllättänyt myös lumihotellin tapauksessa. Videoita Game of Thrones lumi- ja jäähahmoista on katsottu ja jaettu You Tubessa ja muilla alustoilla yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja