Mainos

Gaddafin sairaanhoitaja: "Papa" rakastaa kamelinlihaa ja on antelias pomo

Libyan johtaja Muammar Gaddafin sairaanhoitajana työskennellyt ukrainalainen Oksana Balinskaya on paljastanut yksityiskohtaisia tietoja pomostaan.

Guardian-lehdessä Balinskaya muun muassa kertoo, että Gaddafi pitää italialaisesta ruoasta sekä couscousista ja kamelinlihasta. Hoitajan mukaan Gaddafi – tai Papa niin kuin hän miestä nimittää – on myös antelias pomo, jolla oli tapana antaa työntekijöilleen lahjaksi kultakelloja.

– Meillä ei ollut mitään valittamista. Esimerkiksi, kun olimme New Yorkissa, Papa käski henkilökohtaisesti että meille annetaan rahaa, jotta voimme käydä ostoksilla paikallisissa putiikeissa.

Hoitaja kumoaa huhut Gaddafin huonosta terveydestä. Balinskayan mukaan Gaddafi on erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

– Iästään huolimatta hän on paremmassa kunnossa kuin monet muut. Hän pitää huolta terveydestään ja tarkastuttaa sen vuosittain. Mitä hänen verenpaineeseensa tulee, kunpa kaikilla voisi olla se samalla tasolla, Balinskaya toteaa.

Balinskaya on myös kumonnut huhut, jonka mukaan Gaddafin toisella ukranalaishoitajalla, Galyna Kolotnytskayalla, olisi ollut suhde Libyan johtajan kanssa.

– Galyna työskenteli Gaddafin perhettä palvelleessa sairaalassa kahdeksan vuotta. Hänellä oli samat velvollisuudet kuin muillakin hoitajilla – meitä oli kaikkiaan viisi – mutta hän oli meistä kokenein. Asiat, joita hänestä on kirjoitettu, ovat tekaistuja, Balinskaya kertoi venäläislehden haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös Guardian

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.