Futiksen supertähti Neymar pamahti F1-varikolle varsin mielenkiintoiseen paikkaan – sai vastailla heti hurjiin huhuihin

Jalkapallon brasilialainen supertähti Neymar ikuistettiin muun muassa kansainväliseen televisiolähetykseen sunnuntaina Espanjan GP:n yhteydessä. Neymarin tulo Barcelonaan nostatti osaltaan kulmakarvoja, sillä hän on kiivaiden siirtohuhujen keskellä.

Ranskalaista PSG:tä edustava Neymar oli liikkeellä seurajoukkuetoverinsa Dani Alvesin kanssa. Kaksikko oli kutsuttu kisaan Red Bullin toimesta.

Neymar vieraili myös C Moren lähetyksessä, jossa hän toivoi ystävänsä Lewis Hamiltonin voittoa. Tämä toive toteutui, kun Hamilton oli sunnuntain kisan ykkönen.

Lähtösuoralla kovasti huomiota kerännyt Neymar sai vastailla myös hänen ympärillä käytäviin huhuihin ja spekulaatioihin. Kesällä 2017 yhteensä 222 miljoonan euron siirrolla espanjalaisesta jättiseurasta FC Barcelonasta PSG:hen siirtynyttä Neymaria on viety takaisin niin vanhaan seuraansa kuin myös yhdistetty toisen espanjalaisen jättitahon, Real Madridin riveihin.

Neymarin saapuminen nimenomaan Barcelonaan herätti omia johtopäätöksiä.

– Barcelona on kaupunki, jota rakastan, mutta olen iloinen Pariisissa, Neymar totesi Movistarille.

FC Barcelonassa pelatessaan Neymar juhli muun muassa Mestarien liigan ja kahta Espanjan liigan voittoa. PSG:ssä Neymar on ehtinyt voittaa jo kahdesti Ranskan liigan mestaruuden.

Maajoukkuetasolla Neymar on toiminut muun muassa Brasilian kapteenina.

Vaikka Neymarin Barcelona-visiitti herätti mielenkiintoa, ei hän ollut ensimmäistä kertaa F1-kisassa paikan päällä.

– Ei, olen ollut pari kertaa Barcelonassa ja Brasiliassa myös, Neymar kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat