Frendit-tähti ja ex-tyttöystävä jälleen yhteen

Frendit-sarjasta tuttu Matthew Perry saa työpaikalleen tuttua seuraa, sillä miehen ex-tyttöystävä vierailee miehen tähdittämässä sarjassa. Ex-tyttöystävän rooli Perryn Go On -sarjassa on enemmän kuin osuva.

Frendit-sarjassa vuosikaudet hauskuuttanut Matthew Perry näyttelee nykyään uudessa Go On -sarjassa. Frendit-uran jälkeen kesti hetken, että Perryn ura otti uudelleen tuulta alleen, mutta nyt tilanne näyttää kääntyneen paremmaksi. Uusi sarja menestyy, ja lokakuun alussa NBC-kanava tilasi miehen tähdittämää draamakomediaa itselleen kokonaisen tuotantokauden.

Kymmenen vuotta Frendejä kuvannut Perry lienee tottunut tuttuun kuvausporukkaan, ja nyt näyttää siltä, että mies saa myös Go On -kuvauksiin seurakseen ainakin hetkeksi yhden tutun naaman.

Huffington Postin mukaan Perryn entinen tyttöystävä nimittäin vierailee sarjassa – ja näyttelee siinä Perryn roolihahmon entistä tyttöystävää. Asetelma vastaa hauskasti tosielämää, sill Perryllä ja sarjaan vierailemaan saapuvalla kaunottarella on takanaan ehta on-off-suhde.

Kuka Perryn ex-rakas palaa miehen rinnalle? Lämpeneekö ystävyystasolle palanneiden tähtien suhde uudelleen kameroiden edessä? Lue lisää:Frendit-tähti ja ex-tyttöystävä jälleen yhteen

FRENDIT Subilla tiistaista perjantaihin kello 18.00. Uusinnat sunnuntaisin alkaen kello 10.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat