Frendit-tähti hehkuttaa tyttärensä luovuutta

Frendit-tähti Courteney Cox on vaikuttunut tyttärensä Cocon luovuudesta. Nainen näkee tyttärensä lahjakkuudessa piirteitä myös ex-miehestään David Arquettesta.

Frendit-sarjan Courteney Cox nähtiin viikonloppuna Beverly Hillsissä Playstationin Halloween-kekkereillä. Mukaansa nainen oli ottanut kahdeksanvuotiaan tyttärensä Cocon. Vaikka sen enempää Cox kuin tytär Cococaan ei ollut jaksanut tilaisuuteen erityisemmin sonnustautua, Cox vakuutti People-lehdessä, että varsinaisena juhlapäivänä etenkin tytär Coco aikoi loistaa itse ideoimallaan asulla.

Nainen hämmästeleekin tyttärensä luovuutta jatkuvasti.

– Hän on todella, todella, todella luova. Sellainen luovuus ja spontaanisuus muistuttaa minua usein Davidista (Arquette), vaikka näenkin hänessä paljon meitä molempia, tähti kertoi lehdelle juhlissa.

Asun suunnitteleminen tuntuukin olevan tyttärelle herkkujen keruuta tärkeämpää.

– Viime vuonna kun menimme ja vihdoinkin pääsimme kadulle, hän olikin kypsä hommaan jo noin viiden talon jälkeen, tähti nauraa.

Tänä vuonna Coco pukeutui naisen mukaan oikeastaan kahdeksi hahmoksi. Perinteiselle Karkki vai kepponen -kierrokselle myös äiti Cox on yleensä pukeutunut jotenkin.

Miksi Cox on yleensä pukeutunut? Millainen on Cocon ideoima asu, joka yllätti äidinkin kekseliäisyydellään? Lue lisää:Frendit-tähti hehkuttaa tyttärensä luovuutta

FRENDIT Subilla tiistaista perjantaihin kello 18.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat