Frederik 70 vuotta – katso kuvat junttidiskon kuninkaan uralta

Junttidiskon kuninkaaksi tituleerattu Frederik juhlii tänään 70-vuotispäiviään.

Laulaja Frederik, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä, täyttää maanantaina 2. helmikuuta 70 vuotta. Musiikkibisneksessä 1960-luvulla aloittanut Reetu on ehtinyt nähdä ja kokea monenmoista käännettä urallaan.

Junttidiskon kuninkaaksi tituleeratun artistin kulta-aikaa oli erityisesti 1980-luku, jolloin syntyi ahkerasti syntymäpäivillä soiva ikivihreä hitti Kolmekymppinen. Muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa Titanic ja käännöshitti Tsingis Khan.

Tylsäksi machomiehen elo ei ole käynyt vanhemmallakaan iällä, sillä Frederik hauskuuttaa edelleen kansaa muun muassa tosi-tv-ohjelmissa esiintymällä. Syksyllä 2013 Frederik osallistui julkkisten Big Brother -kilpailuun, jota ennen hänet oli ehditty nähdä Speedot yllään Splash-uimahyppykisassa.

Kesällä 2013 Frederik esiintyi Riemuloma Kanarialla -sarjassa, joka esitettiin MTV3-kanavalla. Tuolloin hän uskoi, että puolet Suomen lapsista on saanut alkunsa lämpimillä saarilla.

– Täällä otetaan aurinkoa, syödään hyvin ja ollaan vähissä vaatteissa. Seksi toimii niin lujaa, että ei oo tosikaan ja lapsia syntyy että huh heijaa! Frederik perusteli näkemystään.

Tiesitkö, että Daa-da Daa-da -jättihitti meni ohi Frederikin näppien levy-yhtiön pomon mokan takia? Lue lisää Radio Novan sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat