Frederik: Mieti, Vesa, mitä puhut!

Frederik hämmästelee Vesa Keskisen lausuntoja.

– En ole tehnyt mitään pahaa kenellekään. Tämä on kääntynyt minua vastaan ja nyt olen kaiken pahan alku, Frederik hämmästelee Vesa Keskisen hänelle antamaa ikuista porttikieltoa.

Keskinen kertoi maanantaina pysyvänsä päätöksessään, jonka mukaan Frederikillä on ikuinen porttikielto Tuurin kyläkauppaan. Miesten välinen selkkaus sai alkunsa perjantaina illalla, kun Frederik saapui MTV3:n Karavaanarit -ohjelman kuvausryhmän kanssa Keskisen mökille.

Keskinen väittää, että hänen kanssaan ei oltu sovittu kameroiden saapumisesta mökille. Frederik on asiasta toista mieltä. Miehet vetivät sormikoukkua pohjalaiseen tyyliin mökin sisätiloissa, jonka Frederik hävisi. Laulajan seurue poistui mökiltä ja vietti yönsä kyläkaupan pihamaalla autossa.

– Mikä julkisuusarvo siinä olisi, että olen käynyt Vesan saunassa. Mieti Vesa mitä olet luvannut. Lupasit kahdeksan henkilön läsnä ollessa, että voimme tulla kuvaamaan mökillesi.

– Soitin Vesalle perjantaina kello 14:00, että olemme tulossa kuvaamaan Karavaanareita ja voimmeko tulla kuvaamaan mökille. Hän lupasi.

Kuvausryhmän lisäksi Frederikillä oli mukana keikkaileva bändinsä.

– Minulla oli bändi mukana ja kuvausryhmästä neljä ihmistä eli yhteensä kahdeksan ihmistä. Vedimme sormikoukkua ja muutkin mökin tapahtumat ovat taltioitu. Meillä on koko materiaali tallennettu kuvanauhalle.

– Kyllä tässä pitää pystyä puhumaan kuin mies miehelle.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat