Frederik: Enää en ota viinaa jännittämiseen

Vuosikymmeniä ahkerasti keikkaillut Frederikin jännittäminen ei ole kokemuksen myötä helpottanut.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Frederikin, kun mies kertoi toipuvansa parhaillaan rankasta Lapin kiertueesta. Fyysisesti Frederik kertoo jaksavansa keikkailua, mutta välillä henkinen stressi ja jännittäminen ottavat yliotteen.

– Ennen keikkaa saattaa jännittää niin paljon, että vessassa pitää käydä kolme kertaa eikä jännittämiseen auta mikään. Stressiä on niin, että pää tuntuu hajoavan ja sydän takoo tuhatta ja sataa. Esiintymispaineet kasvavat myös iän myötä, eihän kukaan halua olla huonompi kuin aiemmin, Frederik kertoo.

Frederik kertoo jännittävänsä esiintymistä pahimmillaan jopa kuusi tuntia ennen h-hetkeä. Aiemmin Frederikillä oli tapana helpottaa jännitystä alkoholilla, mutta näin asiat eivät enää ole.

– Onneksi jännitys lopulta laukeaa ensimmäisen kappaleen jälkeen. Tänä vuonna olen juonut vain kaksi pulloa olutta. Nuorempana poltin pari kolme askia tupakkaa päivässä, muun muassa koska se rauhoitti, mutta enää en polta, Frederik vakuuttaa.

Junttidiskon kuningas Frederik vetää edelleen esiintymispaikoilleen yleisöä, mukaan mahtuu tietenkin kirkuvia naisia. Konkari kertoo, että edellisellä keikalla lavalle oli Frederikin keikoilta tuttuun tyyliin heti keikan alussa lentänyt 14 kappaletta naisten alushousuja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat