Mainos

Frankfurtin lentokentällä ammuttiin - kaksi kuoli

Frankfurtin lentokentällä on tapahtunut tänään ampumavälikohtaus, jossa kuoli kaksi ihmistä. Lisäksi kaksi ihmistä on haavoittunut vakavasti. Ampujaksi epäilty 21-vuotias kosovolainen mies on saatu kiinni.

Ampuminen tapahtui terminaali kakkosen edustalla, jossa mies oli ampunut kohti yhdysvaltalaissotilaita kuljettanutta bussia, kertoo Der Spiegel -lehti. Välikohtaus tapahtui noin puoli viideltä Suomen aikaa.

Tapahtumien kulku oli vielä illalla epäselvä. Mies oli ilmeisesti lähestynyt bussia ja ampunut sen edessä olleen sotilaan. Tämän jälkeen hän ilmeisesti ampui kuljettajan, joka istui paikallaan bussin sisällä. Ampumisten jälkeen mies juoksi terminaaliin, jossa poliisi otti hänet kiinni.

Ampuja käytti käsiasetta, joka oli ilmeisesti pistooli, mahdollisesti revolveri. Der Spiegelin tietojen mukaan mies oli kantanut mukanaan myös puukkoa. Ensitietojen mukaan hän toimi yksin.

Myös ampumisen syy on yhä hämärän peitossa. Poliittisista syistä tehdyn terrori-iskun mahdollisuutta ei ole suljettu pois, sanoi poliisin tiedottaja Jürgen Linker DPA-uutiskanavalle.

Amerikkalaisjoukkojen tiedottajan mukaan sotilaat olivat matkalla Ramsteinin lentotukikohtaan, jota Yhdysvallat käyttää Afganistanin- ja Irakin-operaatioidensa tukitoimiin.

Saksan suurimman kentän lentoliikenne ei häiriintynyt välikohtauksen vuoksi.

(MTV3 - AFP - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.