Frank Lampard näki Chelsean paremmaksi Liverpoolia vastaan: "Vastustajan joukkuetta rakennettu vuosia"

Chelsean valmentaja Frank Lampard piti omiensa esitystä tappiollisessa jalkapallon Super cupin loppuottelussa rohkaisevana tulevaa kautta ajatellen.

Liverpool voitti Super cupin nyt neljättä kertaa kaadettuaan Chelsean rangaistuspotkuilla varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1-lukemiim. Se vei pytyn viimeksi vuonna 2005, jolloin se oli edellisen kerran voittanut Mestarien liigan. Chelsealla on yksi Super cupin voitto.

–  Tämä oli vaikea ottelu. Täällä on kosteaa, ja kun peli meni jatkoajalle, olimme vähän vaikeuksissa. Onneksi voitimme, Liverpoolin keskikenttäpelaaja Jordan Henderson sanoi Uefa.comin mukaan.

–  Olen hyvin iloinen että Adrian torjui viimeisen pilkun. Sanoin hänelle ennen sitä, että hänestä voi tulla tämän illan sankari, Liverpool-puolustaja Virgil van Dijk sanoi.

Chelsean uusi päävalmentaja Frank Lampard oli ottelun jälkeen melko positiivisella mielellä, sillä joukkueen suoritus oli hyvä verrattuna Valioliigan katastrofaaliseen avauspeliin, jossa lontoolaiset hävisivät Manchester Unitedille 0–4.

–  Minusta tuntui, että me olimme vahvempi joukkue. Meillä oli vähän huonoa tuuria ja huonoa viimeistelyä, Lampard analysoi.

–  Tämä oli todella hyvä suoritus joukkuetta vastaan, jota on rakennettu jo vuosia. Näin tänään asioita, joita haluan nähdä joukkueessa – työmoraalia ja voitontahtoa.

Lue myös:

    Uusimmat