Fouganthine suututti ruotsalaiset - katso kuva

Elinkautisvanki Nikita Fouganthinen eilinen vapautuminen on nostanut pienen kohun myös Ruotsissa. Erityisesti ruotsalaiset hämmästelevät Fouganthinen vaatevalintaa.

Vankilasta vapauduttuaan Fouganthine asteli Alibi-lehden päätoimittajan Mika Lahtosen kuvattavaksi Ruotsi-aiheisessa t-paidassa ja lippalakissa. Aftonbladet tavoitti Fouganthinen matkapuhelimitse eilen.

Miksi sinulla on paita, jossa lukee "Sweden" ylläsi?

- Sitä voitte mietiskellä, Fouganthine tokaisi lehdelle.

Aftonbladetin mukaan Fouganthine on kertonut Alibi-lehdelle, että aikoo viettää "normaalia elämää". Fouganthine ei halua esimerkiksi enää keskustella Åmselen kolmoismurhan tapahtumista, jotka saivat alkunsa 20 vuotta sitten.

Aftonbladet kertoo mielenkiintoisen tarinan siteeraten Fouganthinen ystävää. Ystävän mukaan Fouganthine on viettänyt niin pitkiä aikoja Ruotsissa, että tuntee itsensä enemmän ruotsalaiseksi kuin suomalaiseksi.

- Hän viihtyy paremmin Ruotsissa, ystävän kerrotaan sanoneen.

Nikita Joakim Fouganthine, entiseltä nimeltään Juha Valjakkala, sai elinkautisen vankeusrangaistuksen kolmesta murhasta. Hän surmasi Åmselessa Pohjois-Ruotsissa saman perheen isän, äidin ja pojan. Henkirikokset tapahtuivat 1980-luvun lopulla.

Lue myös:


(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat