Mainos

Forsassa pidätettiin parituksesta epäiltyjä

Alastarolaisen miehen ja hänen ulkomaalaisen vaimonsa epäillään syyllistyneen paritukseen yli vuoden ajan. Poliisilla oli keski-ikäistä miestä ja häntä nuorempaa naista vastaan on niin vahva näyttö, että Forssan käräjäoikeus vangitsi heidät eilen todennäköisin syin.

Toiminta on ulottunut Forssan lisäksi ainakin Loimaalle, Huittisiin ja Hämeenlinnaan. Asiakkaitten määrä nousee ilmeisesti satoihin. Rikoskomisario Raimo Nurmijoki Forssasta kertoo poliisin ryhtyneen tarkkailemaan pariskunnan puuhia yleisövihjeitten perusteella.

Tutkimuksissa selvisi, että aviopari järjesti ulkomaalaisille naisille huoneistot toimintaa varten. Seksuaalipalveluja myytiin muun muassa lehti-ilmoituksilla. Baltiasta tulleet naiset oleskelivat eri paikkakunnilla muutamasta päivästä muutamiin viikkoihin. Poliisi on tutkinnan yhteydessä käännyttänyt maasta neljä naista viime viikon lopulla ulkomaalaislain perusteella.

Juttua tutkivat yhteistyössä Forssan, Kokemäen, Hämeenlinnan ja Loimaan poliisit. Komisario Raimo Nurmijoki arvelee tutkimusten vievän niin pitkään, etteivät pöytäkirjat valmistu ennen syytteen määräaikaa, huhtikuun 22. päivää. Parituksesta voidaan tuomita sakkoon tai korkeintaan kolmeksi vuodeksi vankeuteen.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.